Χ.Α.Ν.Θ: «Θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Βαλασιάδη»

Dec 10, 2021

Ο επί σειρά ετών προπονητής μπάσκετ, Βασίλης Βαλασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή και η Χ.Α.Ν.Θ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. «Η απώλεια του μας συγκλόνισε», αναφέρει στέλεχος της ομάδας.

 

 

Ο Βασίλης Βαλασιάδης είχε εργαστεί σε αρκετές ομάδας, σε τμήματα υποδομής, ενώ με τη Χ.Α.Ν.Θ είχε συνεργαστεί για 15 χρόνια και πρόσφατα προπόνησε τον ΓΑΣ Κουφαλίων.

Η Χ.Α.Ν.Θ σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η Χ.Α.Ν.Θ. πενθεί για την απώλεια του Βασίλη Βαλασιάδη, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών την Αδελφότητα από την θέση του προπονητή στο καλαθοσφαιρικό μας τμήμα. Ο Βασίλης Βαλασιάδης γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1963 κι από νεαρή σχετικά ηλικία στράφηκε στην προπονητική δίνοντας έμφαση κυρίως στο τομέα της υποδομής.

Εργάστηκε σε ομάδες όπως ο ΑΚΕΤΣ, η ΜΕΝΤ, ο ΠΑΟΚ , οι Μαχητές Πεύκων ενώ με την Χ.Α.Ν.Θ. συνεργάστηκε για 15 χρόνια. Ήταν επίσης ο πρώτος προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο της Χ.Α.Ν.Θ. ενώ την φετινή σεζόν συνεργάστηκε με τον ΓΑΣ Κουφαλίων. «Υπήρξε ένα σεμνός άνθρωπος, ακέραιος χαρακτήρας, με αγάπη για το μπάσκετ και για τον νεαρό αθλητή. Χαμηλών τόνων εργατικός κι αγαπητός από όλους. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να συνεισφέρει, καταπληκτικός παιδαγωγός. Η απώλεια του μας συγκλόνισε», δήλωσε ο Νίκος Σερέτης με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής της Χ.Α.Ν.Θ».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Α.Σ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Βαλασιάδη για τον χαμό του οικείου της. Ο Βασίλης Βαλασιάδης είχε αποτελέσει για χρόνια προπονητής των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr