Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 ο Ολυμπιακός

Feb 08, 2022

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/2) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 και απέτισε φόρο τιμής στους 21 αδικοχαμένους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων».

 

 

 

«Είναι μια μέρα μνήμης. Μια μέρα θλιβερή όχι μόνο για τον σύλλογό, αλλά για όλη την χώρα», τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης. «Το ότι δεν κατέστη δυνατό να γίνει επίσημο μνημόσυνο, δεν διαγράφει από τη μνήμη κανενός τι είχε γίνει τότε. Ελπίδα όλων είναι να μην γίνουν ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά. Μπορεί η σημερινή μέρα να μην έχει άμεση σχέση με το θέμα του Άλκη. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, όμως, ευχή όλων μας είναι να μην ξανα θρηνήσει θύματα ο αθλητισμός και να μην υπάρξουν ποτέ ξανά απώλειες αγαπημένων προσώπων».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», τόνισε: «Σαν σήμερα είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία του Ολυμπιακού, όχι για θριάμβους, νίκες και τίτλους, αλλά για την απώλεια 21 ανθρώπων. Είναι η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ας ευχηθούμε να μην χαθούν ποτέ ξανά τόσο άδικα παιδιά. Θεωρώ πως στην μνήμη τους όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα, πρέπει να αφιερώνουμε έναν τίτλο, μια νίκη. Σε εκείνους και στις οικογένειές τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr