Σεβάστηκε τον εαυτό του και τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα

Apr 14, 2021

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση στην Μόσχα και έχασε στο τέλος από την ΤΣΣΚΑ και αποχαιρέτησε για φέτος την Ευρωλίγκα. Οι πράσινοι σεβάστηκαν τον εαυτό τους και την ιστορία τους και δεν έγιναν έρμαιο στα νύχια της Κόκκινης Αρκούδας που ετοιμάζεται για τα playoffs με την Φενέρμπαχτσε.

Πλέον για τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί αν στην Ευρωλίγκα ξέραμε ότι δεν γίνεται να ελπίζει σε κάτι καλό, στην Ελλάδα αυτό δεν ισχύει. Το ρόστερ φτάνει και παραφτάνει για να σηκώσει και τους δυο τίτλους και θεωρώ ότι από αυτούς θα κριθεί και ο Κάτας σχετικά με την νέα χρονιά. Τους πήρες; Έμεινες. Έχασες ένα ειδικά αυτό του πρωταθλήματος; Λογικά μας αποχαιρετά.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι είναι λίγο άδικο όλο αυτό που γίνεται με τον Κάτας. Μια ομάδα χωρίς playmaker, με τραυματία για δυο μήνες τον καλύτερο σου παίκτη και στην Ελλάδα ένας ξένος που αποκτήθηκε και στα τρία πρώτα ματς έβγαλε μάτια (Μπρέι) τραυματίστηκε και αυτός. Και πάλι όμως όσον αφορά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο δικαιολογίες δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας παράλληλα με τις εργασίες για την νέα χρονιά πρέπει να κοιτάξουν και το τώρα. Και αυτό λέει ότι Πρωτάθλημα και Κύπελλο επιβάλλεται να κατακτηθούν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από κανένα.

Όλα τα άλλα πράγματα μεταγραφές, ανανεώσεις, ποιος φεύγει η μένει μπορούν να περιμένουν. H σεζόν συνεχίζεται και η πρώτη απόφαση πρέπει να παρθεί και αφορά ποιον θα αντικαταστήσει ο Νέντοβιτς στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Δημοσιογραφάρα.... 112 απο Ζενιτ και 93 απο ΤΣΣΚΑ. Είναι φανερό ότι την άμυνα την χαλούσε ο Χέζονια. 

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr