Η προσωπολατρία το χειρότερο στοιχείο ενός οπαδού

Jul 22, 2021

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Ο Μάριο Χέζονια είναι ένας καταπληκτικός παίκτης που μου άρεσε από την εποχή που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα και δεν είχε εκδηλώσει τα αισθήματα λατρείας για τον Παναθηναϊκό.

Χάρηκα πολύ όταν ήρθε στην ομάδα. Ήθελα να μείνει. Δεν έμεινε. Εκεί θα πρέπει να τελειώσει και η ιστορία του με την ομάδα. Για τώρα τουλάχιστον.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνουν οι οπαδοί των συλλόγων και τρελαίνονται με κάποιον παίκτη και ξεχνάνε το βασικό. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην περίπτωση του Χέζονια.

-Ο Μάριο Χέζονια αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Αποδεδειγμένα. Ούτε προδότης είναι, ούτε τίποτα.Είναι όμως και 26 χρονών. Επαγγελματίας. Παίκτης που αμειβόταν με 7,5 εκατομμύρια στο ΝΒΑ. Τι ακριβώς περιμένατε βρε παιδιά; Να μείνει στην ομάδα με 600.000 χιλιάρικα. Ακόμα έχει μια 10ετια μπάσκετ λογικό να ψάξει τα μεγάλα συμβόλαια. Αυτά που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει αυτή την περίοδο.

-Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσφορά του. Αυτά είχε, αυτά έδωσε. Δεν ήθελε ο παίκτης και πάμε παρακάτω.

Στο καλό και σίγουρα οι δρόμοι θα ανταμωθούν στο μέλλον και πάλι. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

Η προσωπολατρία ποτέ δεν έφερε θετικά αποτελέσματα σε ένα σύλλογο. Και ο Παναθηναϊκός έχει υποφέρει στο παρελθόν από τέτοιες καταστάσεις σε όλα τα αθλήματα. Δεν χρειάζονται γραφικότητες και ακραίες συμπεριφορές. Είχε αρχίσει ένα ντου αγάπης στον Χέζονια στα social media τις προηγούμενες μέρες, και από χθες πέφτει το κράξιμο σύννεφο.

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Μόνο η ομάδα. Πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός.

Αντέξαμε όταν έφυγε ο Παύλος και ο Θανάσης και θα μείνουμε να συζητάμε όχι για τον Χέζονια αλλά για τον οποιοδήποτε παίκτη; Έχετε αντιληφθεί για ποια ομάδα μιλάμε. Για την ομάδα των 6 αστεριών, των 26 συνεχόμενων χρόνων με τίτλους.

Υ.Γ. Ο Παναθηναϊκός παίρνει το ΟΑΚΑ δικό του για 49 χρόνια. Μια εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει άμεσα την μοίρα του προς το καλύτερο. Αν κάποιος δεν έχει αντιληφθεί την σημασία αυτής της κίνησης ας πηγαίνει να κλαίει πάνω από το instagram του Super Mario.

Υ.Γ.1 All in για έναν ποιοτικό άσο.

Υ.Γ.2 Θα επιστρέψει κάποια στιγμή!!!

Y.Γ.3. Ο Χέζονια δεν θα άντεχε λέει στην σκιά του Παπαπέτρου. Ηξερα και εγώ μια τέτοια κατάσταση το 2009 (Διαμαντίδη-Σπανούλη-Σάρας). Πολύ άσχημα τα πήγαν. Μερικοί δεν την παλεύεται καθόλου όμως.

Υ.Γ.4. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αυτή η ομάδα όμως είναι εδώ. (Δημήτρης Διαμαντίδης την ημέρα της αποχώρησης του).

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr