Η άστοχη ατάκα του Χεζόνια και το παραλήρημα του

Sep 16, 2021

Πριν περάσω στο κυρίως κείμενο να ξεκαθαρίσω κάτι. ΛΑΤΡΕΥΩ τον Μάριο Χεζόνια. Πιστεύω την μεγάλη αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό, λατρεύει την ομάδα και τον κόσμο της απο μικρό παιδί, και όπως έγραψα την ημέρα που έφυγε θεωρώ σίγουρο το γεγονός ότι θα γυρίσει και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Μόνο που για να γυρίσει θα πρέπει να αλλάξει μυαλά. Γιατί πάνω στην αγάπη του και τον πανικό του να δικαιολογήσει την φυγή του από τον Παναθηναϊκό είπε πράγματα που πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αστοχία 1

Ο Μάριο Χεζόνια μετά το τέλος του πρωταθλήματος δηλώνει το εξής:Περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω, κάπου εκεί θα υπογράψω το νέο συμβόλαιό μου. Δεν θα βιαστώ, πολλές επιλογές είναι ανοιχτές κι εγώ θα πάρω το χρόνο μου, όπως τον είχα πάρει και μετά τη «φούσκα» στο ΝΒΑ”
Και χθες δήλωσε: Δεν μου άρεσε που ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή μαζί μου τον Ιούλιο. Δεν είχα καν συνομιλήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη. Όλο τον Ιούλιο ένιωθα σκ@τ@”

+Το γεγονός ότι στις 15 Ιουνίου στο Πρώτο θέμα είχε δηλώσει ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό.

Αστοχία 2

Δήλωσε χθες ο Χεζόνια: «Πήραν διαφορετική κατεύθυνση στον Παναθηναϊκό. Πήραν καινούριους παίκτες και νέο προπονητή. Δεν μας ρώτησαν για τον προπονητή. Ρώτησαν τον αρχηγό για τον προπονητή; Δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο τον Παπαπέτρου για να τον ρωτήσω. Είμαστε παίκτες. Θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν. Είναι σοβαρή ομάδα. Ήμασταν οι ηγέτες αυτής της ομάδας.

Μα είναι δυνατόν. Θα ρωτήσει ο Παναθηναϊκός τον Χεζόνια και τον Παπαπέτρου ποιον θα φέρει προπονητή και αν τους κάνει; Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τον Χεζόνια και τον Παπαπέτρου. Δηλαδή ο Διαμαντίδης με τον Αλβέρτη;

Αστοχία 3
Είπε χθες ο Σουπερ Μάριο: Ήμουν η γέφυρα μεταξύ των φιλάθλων και της ομάδας.

Λάθος τεράστιο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ένα με την ομάδα ανεξαρτήτου παικτών και κανείς δεν παίζει τον ρόλο της γέφυρας.

Αστοχία 4
Είπε ο Μάριο Χεζόνια: Εγώ ποτέ δεν είπα όχι στον Παναθηναϊκό. Ζήτησα από τον οικονομικό μου σύμβουλο να το διαχειριστεί. Δεν είχα την καρδιά να πω όχι σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και για αυτό άφησε τον σύμβουλο μου να κάνει ότι έπρεπε».

Άφησε να αποφασίσει για την καριέρα του ένας άνθρωπος που απαγόρευσε στους παράγοντες του Παναθηναϊκού να πάνε στην Κροατία για απευθείας συνομιλία και να τελειώσουν την υπόθεση.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΟΧΙΑ

Μάριο Χεζόνια: Έχω 15.000 κόσμο πίσω μου.

Αγαπητέ Μάριο ο κόσμος αυτός όπως και εκατομμύρια άλλοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό όχι σε σένα.

Εν κατακλείδι ο Μάριο Χεζόνια πήγε να δικαιολογηθεί για ότι έγινε αλλά μάλλον εκτεθειμένος βγήκε από αυτή την συνέντευξη. Ξεκαθαρίζω και πάλι ότι μου αρέσει πολύ σαν παίκτης ο Χεζόνια και θα τον ήθελα πίσω στον Παναθηναϊκό. Αλλά όχι με αυτά τα μυαλά και τις απόψεις. Το ότι σε γουστάρει ο κόσμος δεν αποτελεί δικαιολογία για να επιβάλλει κάποιος τα θέλω του στην ομάδα.

Αν ο Παναθηναϊκός πέτυχε εδώ και 30 χρόνια ότι πέτυχε, ήταν γιατί υπήρχε πλήρη διάκριση εξουσιών.

Υ.Γ. Ακόμα πιστεύω ότι θα γυρίσει και πολύ σύντομα.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr