Όταν σου ξεγυμνώνουν τις αδυναμίες σου με το χειρότερο τρόπο

Dec 23, 2021

Ο Παναθηναϊκός έχασε ΔΙΚΑΙΑ από τον Ολυμπιακό. Από όποια μεριά και να το πιάσεις οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι. Και σου έκαναν φανερές τις αδυναμίες σου με το χειρότερο τρόπο.

Όταν δε παίκτες- κλειδιά σου είναι πάρα πολύ κακοί έρχεται και δένει.

Ο Ολυμπιακός έδειξε έτοιμος για την ζώνη του Παναθηναϊκού. Μια ζώνη με 0 επιθετικότητα που την χτύπησαν στο σημείο που μια άμυνα σαν και αυτή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Στις γωνίες.

Σε ένα σύστημα δε ο Ολυμπιακός έβγαλε ελεύθερο σουτ με τον Ντόρσεϊ από την γωνία χωρίς να κάνει ούτε ένα σκριν και μόνο με τρεις πάσες. Ο Σλούκας πλαγιάζει. Ο Παπανικολάου πηγαίνει στην κορυφή και ταυτόχρονα κάνει την ίδια κίνηση στις 45ο μοίρες ο Βεζένκοφ. Αυτομάτως βάλανε στην μέση τον Όκαρο Γουάιτ. Πάσα στο Ντόρσεϊ και τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός είχε 0 δημιουργία γιατί πολύ απλά δεν έχει παίκτες να δημιουργήσουν πλην του Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στην άμυνα γιατί το ρόστερ είναι δομημένο έτσι ώστε ο Σαντ Ρος όταν απουσιάζει να κόβεται η ομάδα στα δυο.

Ο Ολυμπιακός είχε για παίκτη – κλειδί τον ΜακΚισικ που μπήκε μετά τον Λαρεντζάκη. Ο Παναθηναϊκός είχε δυο ξένους να παίζουν και οι υπόλοιποι να μην ακουμπούν.

Και η ζωή συνεχίζεται. Θα συναντηθούν πολλές φορές μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά αν οι πράσινοι δεν πάρουν ένα αληθινό point guard δουλειά δεν πρόκειται να γίνει. Φέρτε τον Γιόβιτς χθες. Ούτως η άλλως και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας τέτοιος θεωρείται.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr