Και μόνο που τον συνδέουν αρκεί για να καταλάβεις…

Feb 16, 2022

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε ξαφνικά από το πουθενά να εμπλέκεται στο ενδεχόμενο να είναι η επόμενη ομάδα του Ενες Καντερ. Ο Τούρκος αθλητής που εδώ και χρόνια μάχεται τον ‘δικτάτορα’ Ερντογάν και πλέον έχει Αμερικανικό διαβατήριο θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει για το μεταναστευτικό με τον Πρωθυπουργό, και να εξετάσει το ενδεχόμενο να παίξει μπάσκετ στην χώρα μας.

Πως εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός; Μα φυσικά από το γεγονός ότι ο Καντερ είναι δηλωμένος οπαδός των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως και ο Χέζονια. Αυτό και μόνο το γεγονός καταλαβαίνει κανείς το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Παίκτες φτασμένοι στο εξωτερικό με καριέρα να εκδηλώνουν την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε δηλώσει: "Με κάλεσαν απ' τον Παναθηναϊκό, ήξερα αμέσως πως αυτός θα είναι ο προορισμός μου".

Και τόσοι άλλοι μεγάλοι αθλητές που σε κάνουν να καταλάβεις τι κληρονομιά άφησε ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός των 68 τίτλων και των 27 συνεχόμενων χρόνων με τουλάχιστον ένα τίτλο (ρεκόρ που συνεχίζεται και φέτος με την κατάκτηση του Super Cup) δεν πρόκειται ποτέ να μικρύνει. Μικροί που ο θεός τους έκανε την χάρη να συμμετάσχουν στο μεγαλείο και την ιστορία αυτή της ομάδας και αποδείχθηκαν λίγοι υπήρξαν σε κάθε μετερίζι.

Αλλά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να μικρύνει ποτέ.

Υ.Γ. Προσωπική μου αίσθηση είναι ότι ο Καντέρ ΔΕΝ πρόκειται να έρθει και ούτε θα υπάρξει θέμα για τώρα.Mε έσοδα-έξοδα λίγο δύσκολο να καλυφθούν συμβόλαια τύπου Καντερ. Αλλά είπαμε και μόνο που σε συνδέουν μαζί του καταλαβαίνεις πολλά.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr