Αν το κάνει για 4η φορά την Κυριακή δεν έχει καμία τύχη

Feb 18, 2022

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα με 85-68 και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή όπου θα διεκδικήσει το 21ο τρόπαιο του.

Αν κάποιος δεν έχει δει τον αγώνα μπορεί εύκολα να παραπλανηθεί από το σκορ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας για 15 λεπτά ήταν πάρα πολύ κακοί σε όλους τους τομείς σε άμυνα και επίθεση. Πολύ στέκονται στα χαμένα σουτ. Εγώ θα σταθώ στην άμυνα- σουρωτήρι που όποιος ήθελε πέρναγε από το κεντρικό διάδρομο και έβαζε καλάθι.

-Καμία ισορροπία στο τρανζίσιον των Πατρινών.
-Καμία προσωπική άμυνα
-Μηδαμινές περιστροφές

Θα μου πεις στην επίθεση τα πράγματα ήταν καλύτερα; Καμία κυκλοφορία της μπάλας και καλάθια μόνο από προσωπικές ενέργειες των παικτών.

Τα πράγματα είναι απλά.

Ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στην Γαλλία επί της Βιλερμπάν. Έπαιξε τρία παιχνίδια στην Ελλάδα.

Με Λάρισα, Με Ηρακλή και τώρα με τον Προμηθέα. Κέρδισε μόνο και μόνο από την ποιότητα του. Και στα τρία παιχνίδια ξεκίνησε δραματικά άσχημα τα ματς. Βρέθηκε σε όλα πίσω με διψήφιες διαφορές. Αν το επαναλάβει και την Κυριακή αυτό γυρισμό δεν θα έχει. Απλά πράγματα. Αν θέλουν τον τίτλο τόσο πολύ θα πρέπει να είναι 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και όχι να καταλάβουν ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού περάσουν είκοσι λεπτά.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr