Απόψε ο Δημήτρης Πρίφτης ίσως να κατάλαβε το λάθος που έκανε στον τελικό

Feb 25, 2022

Τα λόγια περιττεύουν για την αποψινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα. Βαθμολογικά δεν αλλάζει κάτι (Έχω ξαναγράψει ότι για όσους μεγάλωσαν με τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο, του Θανάση και του Παυλου το να βγεις τώρα 18ος η 10ος δεν με αγγίζει, ούτε μου κάνει καμία διαφορά) αλλά ίσως αυτή η νίκη με τον τρόπο που ήρθε μπορέσει να δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Τι είχαμε χρεώσει στον Δημήτρη Πρίφτη μετά τον τελικό . Ότι το Κύπελλο το έχασε γιατί νιώθαμε ότι δεν αγαπάει αυτό που έχει(διαβάστε εδώ). Ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο θα έπρεπε να εμπιστευτεί παιδιά σαν τον Καββαδά, τον Μποχωρίδη ακόμα και τον Μαντζούκα που είναι 17 στα 18 ώστε να έχει τους βασικούς ξεκούραστους στην τελική ευθεία. Αντ’ αυτού πήγε με τον Νέντοβιτς, τον Γιόβιτς , τον Παπαγιάννη μέχρι να βγάλουν αίμα αντί για ιδρώτα και το πλήρωσε.

Και να που ήρθαν αυτά τα παιδιά που κάθισαν στον πάγκο να μπουν στα παπούτσια των (Γιοβιτς, Παπαπέτρου, Γουάιτ) και όχι μόνο τα κατάφεραν θαυμάσια αλλά έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Να μου επιτρέψετε τακτική ανάλυση να μην γίνει για το αποψινό ματς. Εδώ μίλησε η αυταπάρνηση, η καρδιά και το πείσμα των παικτών του Παναθηναϊκού.

Είχαμε γράψει παλιότερα ότι παίκτες σαν τον Κασελάκη θα πρέπει ο κόσμος να τους αγαπάει λίγο περισσότερο. Σε αυτή την συνωμοταξία μπαίνει πλέον και ο Βασίλης Καββαδάς. Προσέξτε όχι για τους 17 πόντους και τα 6 ριμπάουντ τα αποψινά. Αλλά γιατί σε κάθε αγώνα όποτε δίνει το παρών στο παρκέ τρυπάει το δικό του ταβάνι. Και μια ομάδα για να προχωρήσει θέλει και τέτοια παιδιά.

Ελπίζουμε όλοι αυτοί οι παίκτες να ανταμειφθούν στην συνέχεια. Ο μοναδικός κερδισμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr