Η ευκαιρία του Ράντονιτς αλλά και του Παναθηναϊκού

Jul 01, 2022

Ντέγιαν Ράντονιτς λοιπόν. Ο Μαυροβούνιος τενχικός άφησε τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον είναι αυτός που αναλαμβάνει να κάνει τον Παναθηναϊκό να θυμίσει και πάλι… Παναθηναϊκό.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ προπονητή. Με εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Ψημένος στον πρωταθλητισμό κυρίως με τον Ερυθρό Αστέρα και ειδικά φέτος που είχε απέναντι του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην Μπάγερν Μονάχου κτλ.

Έναν προπονητή με αρχές και φιλοσοφία παιχνιδιού. Που η φιλοσοφία κατά κόρον ταιριάζει με αυτή του τεχνικού διευθυντή Αργύρη Πεδουλάκη. Σκληρή άμυνα και πρωτεύον αιφνιδιασμό.Mπάλα στο χαμηλό ποστ και pick and roll. Οι ομάδες του πάντα έπαιζαν δυνατά στην άμυνα και από εκεί θα αρχίσει να στήνει την ομάδα.

Όσο όμως είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς άλλο τόσο ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ είναι για τον Ράντονιτς ο Παναθηναϊκός. Το να αναλαμβάνεις την ομάδα των 68 τίτλων, που 27χρόνια (ακόμα και φέτος πήρε το Super Cup) κατακτάει τίτλο-ους κάθε χρόνο, των 6 Ευρωπαϊκών και των τόσων παικταράδων που έχουν φορέσει την φανέλα του είναι σίγουρα Step up στην καριέρα σου. Μια καριέρα που περιλαμβάνει 30 τίτλους αλλά πλέον βρίσκεται μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση. Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό που προέρχεται από την χειρότερη χρονιά σε όλους τους τομείς εδώ και 25 χρόνια. Σίγουρα το δέλεαρ είναι μεγάλο να καταφέρεις να σηκώσεις έναν γίγαντα και πάλι όρθιο.

Και οι δυο έχουν να κερδίσουν από την σχέση αυτή. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό. Αρκεί να τον βοηθήσουν και να τον στηρίξουν και πάνω από όλα να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του και την ομάδα.

Υ.Γ.1 Και όταν μιλάει ο μεγάλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αξία του, τόσο σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος σου φεύγουν και οι τελευταίες αμφιβολίες.

Υ.Γ. 2Διοίκηση-ομάδα- κόσμος. Το τρίπτυχο –Ευαγγέλιο των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου επανέρχεται και πάλι. Ευχή να μακροημερεύσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr