Αναλαμβάνει τον ΑΟ Αγρινίου ο Πέρκος

Dec 19, 2022

Την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Αγρινίου αναλαμβάνει ο Στέφανος Πέρκος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντίνο Καλαμπάκο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

 


Άμεσα - και λόγω της πίεσης του χρόνου - βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντίνου Καλαμπάκου ο ΑΟ Αγρινίου για την άκρη του πάγκου του και αυτός είναι ο Στέφανος Πέρκος. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται άμεσα στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την νέα του ομάδα και να αρχίσει την δουλειά, ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης που έρχεται για τον ΑΟ κόντρα στον Παπάγου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basket247, μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, με την συμφωνία να έχει επιτευχθεί και τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου για το υπόλοιπο του πρώτου γύρου αλλά και όλο τον δεύτερο γύρο μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr