ΑΕ Νέας Κηφισιάς: Αποδέσμευσε Οικονόμου και ανανέωσε Μοσχοβίτη

Jun 19, 2021

Την αποδέσμευση του Γιώργου Οικονόμου ανακοίνωσε η ΑΕ Νέας Κηφισιάς, ενώ ανανέωσε την συνεργασία με τον Φίλιππο Μοσχοβίτη.

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση αποδέσμευσης του Οικονόμου:

Μετά από δύο χρονιές αποχωρεί από την Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ ο Γιώργος Οικονόμου, ο ''ψηλός'' της παρέας και έμπειρος σέντερ. Το ΔΣ του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ΑΕΝΚ αυτό το διάστημα και του εύχεται πάντα επιτυχίες !!


Η ανακοίνωση ανανέωσης του Μοσχοβίτη:

Ο αειθαλής play maker συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΝΚ και θα ενισχύσει την ομάδα από την θέση αυτή. Θα είναι η 8η συνολικά χρονιά του Φίλιππου Μοσχοβίτη στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ και η πλούσια εμπειρία του θα είναι οδηγός για το υπόλοιπο νεανικό ρόστερ της ομάδας των Ανδρών, στο δύσκολο πρωτάθλημα 2021-22 της Β΄ Εθνικής.

Το ακέραιο του χαρακτήρα του, οι χαμηλοί τόνοι που κράτει πάντα, η μνημειώδης ψυχραιμία και το ηγετικό του ταλέντο τον αναδεικνύουν σαν πρότυπο για τους νεώτερους αθλητές.

Το ΔΣ της ΑΕΝΚ του εύχεται υγεία και ό,τι καλύτερο !!!

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr