Αποδέσμευσε και ευχαρίστησε Μανταλβάνο και Μπολάτογλου η Ένωση Ιλίου

Aug 02, 2021

Την αποδέσμευση του Κώστα Μανταλβάνου και του Θάνου Μπολάτογλου ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου.

 

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου και ο Κώστας Μανταλβάνος δεν θα πορευτούν μαζί την σεζόν 2021-2022, όμως πάντοτε θα αποτελεί μέλος της οικογένειας μας και ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ενωθούν και πάλι.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία πάνω από όλα και κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Κώστας αποτελεί έναν αθλητή με μεγάλες ικανότητες και που μπορεί να επιτύχει όσα θα όνειρα του θέσει ως στόχο. Τα χρόνια που βρέθηκε στην Ένωση Ιλίου μας βοήθησε τα μέγιστα και αποτέλεσε στυλοβάτη στη θέση του σέντερ, ενώ έδινε πάντοτε το καλό παράδειγμα στους νεότερους με τη δουλειά του.

Καλή επιτυχία σε κάθε σου βήμα Κώστα μας!

 

 

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου δεν θα πορευτεί μαζί με τον Θάνο Μπολάτογλου την σεζόν 2021-2022, όμως οι δρόμοι μας κάπου στο μέλλον θα συναντηθούν ξανά, καθώς ο Θάνος για όλους μας αποτελεί οικογένεια.

Ευχόμαστε στον Θάνο να έχει υγεία πάνω από όλα και να επιτύχει κάθε στόχο που θα βάλει, καθώς αποτελεί έναν αθλητή παράδειγμα, αν και νεαρός σε ηλικία, με ήθος και ταλέντο που μπορεί να κάνει όσα ονειρευτεί στο άθλημα μας μελλοντικά.

Καλή αρχή στο επόμενο βήμα της καριέρας σου Θάνο μας!

 

 

Καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας σου Κώστα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr