Διαμαρτυρία της Ένωσης Ιλίου για την διαιτησία με τον Πανελευσινιακό

Dec 24, 2021

Ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της αναμέτρησης του με τον Πανελευσινιακό εξέδωσε η Ένωση Ιλίου.

Η ομάδα του Τάκη Πανούλια ηττήθηκε στην παράταση με 93-87, ενώ βρέθηκε να προηγείται με +21 στο 32' με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη μέσω ανατροπής.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου συγχαίρει την διοίκηση και την ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού για την καθόλα άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας, στην μεταξύ μας αναμέτρηση της Τετάρτης 22/12 και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο.

Θα θέλαμε όμως να σταθούμε και να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας ως προς την διαιτησία της αναμέτρησης, των κυρίων Αναστασίου, Ορφανού και της κυρίας Λαζόγκα οι οποίοι στην τελευταία περίοδο του αγώνα, δεν στάθηκαν στο ύψος της αναμέτρησης και επηρέασαν με τις αποφάσεις τους την έκβαση του παιχνιδιού κατά της ομάδας μας. Ελπίζουμε στις επόμενες αναμετρήσεις να μας επιτρέψουν οι αγώνες να κρίνονται καθαρά από τους αθλητές και τα δικά τους λάθη.

Επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες κινήσεις μας ως προς την διαμαρτυρία μας αυτή με αποδείξεις υλικού τόσο προς την Ομοσπονδία, όσο και την ΚΕΔ.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και πάνω από όλα υγεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr