Tuesday, 19 March 2024
PHARMANET
 
 

Αναλαμβάνει τον Έσπερο Καλλιθέας ο Δάγλας

Jun 26, 2022

Την τεχνική ηγεσία του Έσπερου Καλλιθέας αναλαμβάνει ο Αλέκος Δάγλας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

 

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα διοίκηση του Εσπέρου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αλέκο Δάγλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μπάσκετ των ανδρών.

Η επιτροπή μπάσκετ, σε απόλυτη συνεννόηση με το ΔΣ που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, επέλεξε τον έμπειρο κόουτς προκειμένου να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο των προηγούμενων ετών.

Ο Αλέκος Δάγλας, γεννηθείς το 1969 στο Μεγανήσι Λευκάδας, είναι πτυχιούχος προπονητής με μακρά θητεία σε ανάλογες θέσεις. Αποφάσισε από νωρίς ν’ αφοσιωθεί στην προπονητική και αρχίζοντας από νεαρή ηλικία έφτασε ως τον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών.

Προηγουμένως δούλεψε στον Εθνικό Ελληνορώσων και στον Αρίωνα, πανηγυρίζοντας διαδοχικές ανόδους, προτού συνεχίσει στην ιστορική ομάδα γυναικών του Σπόρτιγκ, στον Ηλυσιακό, στον Πανελευσινιακό, στο Παγκράτι, στις Εσπερίδες, στον Πρωτέα Βούλας, στο Κορωπί και επί μια τετραετία στα Μελίσσια.

Στη διάρκεια αυτών των θητειών κατέκτησε μεγάλες νίκες, στόχους και τρόπαια, ενώ συνεργάστηκε με αθλητές που αργότερα στελέχωσαν εθνικά τμήματα και ισχυρά κλαμπ του επαγγελματικού μπάσκετ (Παπαδούκας, Φώτσης, Περπέρογλου, Βουγιούκας κ.α).

«Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους με μεράκι για το άθλημα και αισθάνομαι την ευθύνη να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχει ήδη γίνει προκειμένου να υλοποιηθούν οι κοινοί στόχοι μας», δήλωσε ο Αλέκος Δάγλας μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Έσπερο, δείχνοντας ξεκάθαρη πίστη στο υπάρχον πρότζεκτ.

Η επιτροπή μπάσκετ, ο γενικός και τεχνικός διευθυντής Βασίλης Πιτσικάλης, και ο νέος προπονητής θα συζητήσουν εκτενώς για τη στελέχωση του ρόστερ και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική.

Ευχόμαστε ότι ο Αλέκος Δάγλας θ’ αφήσει το σημάδι του στον Έσπερο, όπως συνέβη σε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες που εργάστηκε στο παρελθόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr