Thursday, 25 April 2024
PHARMANET
 
 

Ανανέωσε τον Αδαμόπουλο ο Έσπερος Καλλιθέας

Jun 29, 2022

Στον Έσπερο Καλλιθέας και την νέα σεζόν ο Γεράσιμος Αδαμόπουλος, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 30χρονο σέντερ, μετά από επιλογή του νέου τεχνικού, Αλέκου Δάγλα.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υλοποιώντας μία προς μία τις εισηγήσεις του νέου προπονητή, Αλέκου Δάγλα, η διοίκηση του Εσπέρου και η επιτροπή μπάσκετ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουν την παραμονή στην ανδρική ομάδα του Γεράσιμου Αδαμόπουλου για δεύτερη σεζόν.

Ο 30χρονος Πατρινός σέντερ (2.04) εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2021 και με το ποιοτικό παιχνίδι του αποδείχθηκε μια πολύτιμη λύση στη γραμμή των ψηλών.

Ο δικός μας Μάκης, με το μπάσκετ να ρέει στο αίμα του από... βρεφική ηλικία και μακρά πορεία σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών (Απολλωνιάδα, Χαρίλαος Τρικούπης, Καβάλα κ.α), δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φρέσκια και δυναμική προσπάθεια που αρχίζει τόσο υπό τη νέα διοίκηση του συλλόγου όσο και υπό τον νέο προπονητή.

Η Β’ Εθνική είναι μια απαιτητική κατηγορία και αθλητές με το... μηχανικό (χάρη στις σπουδές του στην πληροφορική) δαιμόνιο του Μάκη Αγγελόπουλου είναι πάντα πολύτιμοι. Η παραμονή του συμπληρώνει ιδανικά την τριανδρία, δίπλα στον Γιάννη Γκαγκαλούδη και στον Γιώργο Αγγελόπουλο που ανανέωσαν επίσης τα δικά τους συμβόλαια με τον Έσπερο.

«Πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και θέλουμε να τη συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος. Αν συμβεί αυτό και παραμείνουμε δεμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν», δήλωσε ο έμπειρος σέντερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr