Friday, 19 April 2024
PHARMANET
 
 

Στον Πανελευσινιακό ο Ντακούλιας

Jul 07, 2022

Την απόκτηση του Χρήστου Ντακούλια ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον αθλητή Ντακούλια Χρήστο (36χρ., 1.86), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας γκαρντ με την ποιότητα του θα ισχυροποιήσει την περιφέρεια της ομάδας, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου θα αγωνιστεί για μια ακόμα χρονιά ο σύλλογος μας!

Την περασμένη σεζόν ο Χρήστος Ντακούλιας , αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ , στον 2ο Όμιλο Β ‘ Εθνικής Ανδρών έχοντας 353 πόντους σε 26 αγώνες (Μ.Ο. 13,6π) καθιστώντας τον 1ο σκόρερ στην ομάδα του, και μες την πρώτη 5αδα των top σκόρερ του Πρωταθλήματος !

Στο παρελθόν ο Αθλητής έχει αγωνιστεί με την φανέλα των ομάδων Περάματος - Ιωνικού Νίκαιας - Περιστερίου - ΑΕΛ - Παλαιού Φαλήρου - Αιγάλεω.

Καλώς όρισες στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ Χρήστο ! Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες με το ΣΤΑΧΥ στο στήθος !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr