Thursday, 28 March 2024
PHARMANET
 
 

Ανακοίνωσε τον Χριστόπουλο ο Αίολος Αγυιάς

Jul 10, 2022

Αναλυτικά :

"Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ηλία Χριστόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα το μπάσκετ», δήλωσε ο νεαρός σέντερ και πρόσθεσε: «Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας και θα κάνουμε μέσα στο παρκέ το καλύτερο δυνατό για να τους πετύχουμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεται υπομονή και επιμονή και φυσικά σκληρή δουλειά στην προπόνηση».

Ο Ηλίας Χριστόπουλος είναι 19 ετών, έχει ύψος 2.01μ. και παίζει στις θέσεις «4» και «5». Ξεκίνησε από τις υποδομές του Αίολου Αγυιάς και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Εφηβικό του Προμηθέα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με τον Ηφαιστο/Αχιλλέα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr