Ανανέωσε Τσολάκη και Κολιό ο Έσπερος Καλλιθέας

Jul 23, 2022

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Νίκο Τσολάκη και Λεωνίδα Κολιό ανακοίνωσε ο Έσπερος Καλλιθέας.

 

 


Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Εσπέρου, ύστερα από τις ενέργειες της επιτροπής μπάσκετ και τη συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο, ανακοινώνει την ταυτόχρονη ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Τσολάκη και του Λεωνίδα Κολιού για τη σεζόν 2022-23.

Ο Νίκος Τσολάκης - Nikos Tsolakis (19 ετών, 2.02) έρχεται από την πρώτη σεζόν του στον Έσπερο, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός από το επίπεδο των ανδρών. Η πορεία του στο μπάσκετ άρχισε στον Γυμναστικό Μεσσήνης, απ’ όπου σε ηλικία 14 ετών πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και εντάχθηκε στις ακαδημίες του για μια τριετία, κατακτώντας το 2019 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων. Υπήρξε δε μόνιμο στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων.

Ο Λεωνίδας Κολιός - Λεωνίδας Κολιός (19 ετών, 1.97) ολοκλήρωσε επίσης την παρθενική χρονιά του στον ΠΟΚ. Ο Γιαννιώτης γκαρντ/φόργουορντ, που πρωτόπαιξε μπάσκετ στο Άργος Ορεστικό και συνέχισε στον Προμηθέα Πάτρας με συμμετοχές σε Basket League / Eurocup όντας μέλος των μικρών Εθνικών, κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του νέου τεχνικού επιτελείου και θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν, υπό τις οδηγίες του νέου Αλέκου Δάγλα.

Η παραμονή των δυο 19χρονων στον Έσπερο είναι ακόμη μια απόδειξη του πρότζεκτ για ανάδειξη νεαρών παικτών με προοπτικές σταδιακής εξέλιξης μέσα από τη διαρκή δουλειά στις προπονήσεις και τον χρόνο συμμετοχής στους αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr