Λιόσης: «Να συνεχίσουμε όπως αξίζει το έργο του Γιώργου Λιόση»

Sep 20, 2022

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιλίου (Β’ Εθνική, 1ος όμιλος), Δημήτρης Λιόσης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη.

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για την τελετή ονοματοδοσίας στο κλειστό του Ιλίου σε «Γιώργος Λιόσης»: «Σίγουρα για ‘μένα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, πολύ περισσότερο απ’ όλους τους υπόλοιπους, γιατί πέρα από πρόεδρος της ομάδας ο Γιώργος Λιόσης ήταν ο πατέρας μου και ήταν μια πολύ φορτισμένη στιγμή, και για όλους μας δηλαδή. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλο το Δ.Σ. του Ιλίου για την από κοινού απόφαση που πήραν να δώσουν στο κλειστό το όνομα «Γιώργος Λιόσης». Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το έργο του. Δόξα τω θεώ τόσα χρόνια στο πλευρό του είχα τον καλύτερο δάσκαλο και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε την Ένωση Ιλίου εκεί που της αξίζει και ακόμα πιο ψηλά, ώστε να είναι πάντα περήφανος για ‘μας από ‘κει ψηλά».

 

Για το φετινό προφίλ της ομάδας: «Η ομάδα έχει κρατήσει το «σκελετό» της και έχει κάνει μερικές προσθήκες. Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο, θα πάμε πάρα πολύ καλά. Διοικητικά έχουμε ένα τέλειο Δ.Σ. που βοηθούν όλοι στην αναβάθμιση της ομάδας και αυτό περνάει και στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Θα προχωρήσουμε μπροστά και πιστεύω θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στη Β’ Εθνική φέτος. Το παν είναι να έχουν όλοι οι παίκτες υγεία, να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Έχουμε έναν απ’ τους καλύτερους προπονητές που μπορεί να έχει μια ομάδα, τον Τάκη Πανούλια, έναν προπονητή «βράχο» και πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: «Σίγουρα πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή και από ‘κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει φυσικά είναι ευπρόσδεκτο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr