Μπάθας - Παραμυθιά: «Να βασιστούμε στην άμυνά μας φέτος»

Sep 20, 2022

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παραμυθιά (Γ’ Εθνική, 4ος όμιλος), Μιχάλης Μπάθας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη.

 

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είναι η πρώτη χρονιά που η ομάδα ανεβαίνει στις εθνικές κατηγορίες. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, έχει γίνει ο προγραμματισμός μας στα πλαίσια του εφικτού πάντα και προετοιμαζόμαστε για μια δύσκολη σεζόν, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στις νέες υποχρεώσεις και απαιτήσεις».

Για την απόκτηση ξένου παίκτη, του Μάρτιν Κρούπσι: «Η λογική της ομάδας ήταν να κινηθεί στηρίζοντας τους παίκτες που κυρίως της έδωσαν την άνοδο πέρυσι. Κινούμαστε σε μια λογική παιδιών απ’ την περιοχή, ίσως και λίγο απ’ την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Ψάχναμε μια λύση στη θέση των ψηλών, η οποία δεν κατέστη δυνατό να τη βρούμε από εδώ γύρω και κάναμε μια κίνηση βγαίνοντας στην αγορά των ξένων. Βρήκαμε ένα παιδί αλβανικής εθνικότητας και ευελπιστούμε ότι παρά την ηλικία του και τη δυσκολία της προσαρμογής του, μέσα από δουλειά θα μπορέσουμε να το βάλουμε κι αυτόν στην ομάδα και να μας βοηθήσει».

Για τις εντυπώσεις του απ’ τα φιλικά προετοιμασίας της Παραμυθιάς: «Έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την άμυνά μας, καθώς θέλουμε να βασιστούμε εκεί και από ‘κει και πέρα θέλουμε να δούμε τι γίνεται, να δω την ομάδα, να κατανείμουμε τους ρόλους και να ανεβάσουμε και λίγο το σκοράρισμά μας στην επίθεση».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Απ’ όσα γνωρίζω, πέρυσι ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα και στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται διοικητικά, όπου πραγματικά οι άνθρωποι «τρέχουν», προσπαθούν να λύνουν προβλήματα και ν’ ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις. Οι διάφοροι φορείς, απ’ ό,τι μαθαίνω θα είναι κοντά στην ομάδα. Ευελπιστούμε ο κόσμος να ‘ναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα φέτος, να έρχεται στο γήπεδο κι εμείς θα προσπαθήσουμε να του κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο το απόγευμά του εκεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr