Καραμουσαλίδης: «Θέλουμε να παίξουμε διαφορετικό και όμορφο μπάσκετ»

Sep 20, 2022

Ο προπονητής του Ναύαρχου Βότση (Β’ Εθνική, 3ος όμιλος), Γιώργος Καραμουσαλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη.

 

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για το φετινό στόχο της ομάδας: «Ο σκοπός μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη όλων των νεαρών παιδιών, αυτών των 13 παιδιών που έχουμε. Αυτό θα γίνει μέσα απ’ την εξέλιξη της ομάδας, μέσα απ’ αυτό το αγωνιστικό πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά και είναι λογικό να μας λείπει η εμπειρία και η δύναμη. Γι αυτό προσπαθούμε να παίξουμε ένα πρωτότυπο, διαφορετικό και όμορφο μπάσκετ. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της κατηγορίας, σε συνδυασμό και με την εξέλιξη όλων των παιδιών. Αυτό είναι το πιστεύω μας και το όνειρό μας».

Για το ότι μπήκαν τελικά στον 3ο όμιλο λόγω του κενού: «Πιστεύαμε ότι θα ήμασταν στο 4ο. Οι αρκετές διαδρομές που έχουμε να κάνουμε είναι η μεγαλύτερη δυσκολία μας. Απ’ την άλλη, βλέπω λίγο ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, καθώς είναι 4-5 ομάδες με υψηλότατα μπάτζετ κι ένα γκρουπ ομάδων που έχουν χαμηλότερα. Η δυσκολία του εγχειρήματος για ‘μας πρέπει ν’ αποτελεί κίνητρο. Οι καλές ομάδες θα ‘ναι σίγουρα ένα σημαντικό κίνητρο για ‘μας».

Για τη στήριξη του κόσμου που επιθυμούν: «Θέλουμε οι φίλοι του μπάσκετ της πόλης μας να ‘ρθουν να δουν αυτό το κάτι διαφορετικό, το πιστεύω μας. Πιστεύω ότι πραγματικά αν έρθει κάποιος στο γήπεδο να μάς δει για 10’, θα θελήσει σίγουρα να δει και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Αν δει όλο το παιχνίδι, θα θελήσει να ξαναδεί παιχνίδι μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr