Κωστόπουλος: «Στόχος μας η άνοδος στον Βίκο Ιωαννίνων»

Sep 23, 2022

Ο προπονητής του Βίκου Ιωαννίνων (Β’ Εθνικής, 3ος όμιλος), Θωμάς Κωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και την Αθηνά Πατρινού.

 

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για την οργάνωση που υπάρχει στο Βικό Ιωαννίνων: «Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα οργανωτικά. Σίγουρα υπάρχει ο χορηγός που βρίσκεται και στο όνομα και ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και είναι δίπλα μας. Από κει και πέρα, ο πρόεδρος ο Γιάννης Μάντζιος με μια ομάδα ανθρώπων από πίσω του «τρέχουν» όλη μέρα και ασχολούνται πολύ με αυτό το κομμάτι, ώστε η ομάδα να είναι αφοσιωμένη στο σκοπό της στο γήπεδο και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορεί μια ομάδα να δουλέψει ήσυχη μες στο γήπεδο».

Για το χθεσινό (21/09) παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου (νίκη 89-67): «Το Κύπελλο δεν είναι κριτήριο, γιατί είναι ανέτοιμες ακόμα οι ομάδες. Η Νίκη Βόλου είχε κάποιες απουσίες, αλλά κι εμείς δεν ήμασταν στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας. Το Κύπελλο για ‘μας είναι κάποια πολύ δυνατά φιλιά, απλά επίσημα. Παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαμε τις καλές στιγμές και τις κακές που πρέπει να βελτιώσουμε. Νομίζω ότι είναι πολύ αρχή ακόμα, η ομάδα, όπως και οι περισσότερες, «χτίζεται» για να έτοιμη στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εκεί θα μπορέσουμε να βγάλουμε παραπάνω συμπεράσματα. Φετινός μας στόχος είναι η άνοδος».

 

Για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής: «Οι όμιλοι φέτος είναι λίγο περίεργοι. Πέρυσι ήταν πολύ δυνατός του Βορρά, τώρα έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Θα ‘ναι ένας πάρα πολύ ανταγωνιστικός όμιλος. Κι εμείς κάναμε καλές κινήσεις, αλλά όλα αυτά είναι στα «χαρτιά». Στο γήπεδο θα φανεί ποια ομάδα είναι πιο έτοιμη, πιο ανταγωνιστική, ώστε να πετύχει το σκοπό της».

Για τον κόσμο των Ιωαννίνων: «Ο κόσμος των Ιωαννίνων αγαπάει το καλό μπάσκετ και αν μια ομάδα δείξει ένα καλό πρόσωπο, ανεβαίνει κατηγορίες, επίπεδο, φέρνει παίκτες υψηλού επιπέδου, τότε «αγκαλιάζει» την προσπάθεια. Είναι ένας φίλαθλος κόσμος που τού αρέσει να βλέπει καλές ομάδες και καλούς παίκτες και νομίζω ότι όσο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο, τόσο περισσότερο θα ‘ρχονται κοντά μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr