Βεργίνης: «Γίνεται κάτι νέο και πολύ όμορφο στον Πανιώνιο»

Sep 23, 2022

Ο γκαρντ του Πανιωνίου (Β’ Εθνικής, 2ος όμιλος), Δημήτρης Βεργίνης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και ο Γιώργο Βαλαβάνη.

 

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο και τη χθεσινή (20/09) παρουσίαση της ομάδας: «Γίνεται μια νέα προσπάθεια με όλους αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος, ειδικά στο μπάσκετ, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σ’ αυτήν. Φέτος φαίνεται ότι κάτι νέο γίνεται, μακριά από δυσκολίες, ενωμένοι όλοι μαζί και η χθεσινή παρουσίαση ήταν πολύ όμορφη, είδαμε ανθρώπους απ’ τα παλιά που είχαν καιρό να ‘ρθουν στην ομάδα. Αυτήν τη στιγμή, αν ο Πανιώνιος συνεχίσει έτσι ενωμένος, σιγά σιγά θα επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: «Ρεαλιστικά ο στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ρόστερ, μ’ έναν πολύ καλό προπονητή, τον κύριο Ταυρόπουλο, έχουμε πολύ καλό προπονητικό staff και όλα λειτουργούν ρολόι. Έχουμε συνθήκες επαγγελματικές σ’ όλα τα επίπεδα, γιατί δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές, είναι και όλα τα’ άλλα που περικλείουν την ομάδα και γενικότερα το πώς λειτουργεί η ομάδα».

 

Για τον κόσμο και την έδρα του Πανιωνίου: «Στην προηγούμενή μου θητεία εδώ παίζαμε σε άλλη έδρα που δεν είχε τη δυνατότητα ο κόσμος του Πανιωνίου να έρθει. Τώρα παίζουμε στο ιστορικό «Ανδρέας Βαρίκας», όπου όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το τι έδρα μπορεί να γίνει με τον κόσμο του Πανιωνίου. Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι στεναχωρημένος τα τελευταία χρόνια και αυτό που θέλουμε είναι αν τον κάνουμε να χαμογελάσει ξανά και να ‘ναι κι αυτός συνέχεια δίπλα στην ομάδα μας. Τον περιμένουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και απ’ την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε στο γήπεδο και να φέρνουμε νίκες στην ομάδα».

Για το Κύπελλο και το σημερινό (21/09) παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το θεσμό: «Μέχρι τώρα είχαμε δώσει μόνο φιλικά, ξεκινάει σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι και είναι εντελώς διαφορετικό το φιλικό με το επίσημο. Είμαστε ακόμη σε φάση προετοιμασίας, είναι η 5η βδομάδα προετοιμασίας απ’ όταν ξεκινήσαμε. Σίγουρα έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας που όλα είναι δύσκολα, αλλά δεν υπάρχει άλλος στόχος απ’ τη νίκη, οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντί μας. Είναι λογικό να χρησιμοποιήσουμε και το Κύπελλο σαν μια περίοδο προετοιμασίας. Στόχος μας στο θεσμό είναι να κερδίζουμε, να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr