Μακεδονικός – Γεροφώτης : «Δεν μας χαϊδεύει τα αυτιά η ως τώρα πορεία μας»

Oct 31, 2022

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί ο Μακεδονικός, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας την ΧΑΝΘ, φτάνοντας στο 4-0.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γεροφώτης, θέλησε να μείνει προσγειωμένος, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη νίκη δεν «μας χαϊδεύει τα αυτιά» :

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Και αυτή η προσπάθεια πηγάζει από την δουλειά που έκαναν όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι, ακολούθησαν το πλάνο που δουλέψαμε μες στην εβδομάδα και πετύχαμε εν τέλει τον στόχο μας, που ήταν να κερδίσουμε μέσα στη ΧΑΝΘ, κόντρα σε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες του ομίλου, μία από τις ομάδες που ξεκίνησαν με μεγάλες φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό, βέβαια, δεν μας χαϊδεύει τα αυτιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα ακόμη, πιο δύσκολο ματς, κόντρα στους Μαχητές Πεύκων. Εμείς, τα Πεύκα και η Γέφυρα είμαστε οι μόνες αήττητες ομάδες του ομίλου. Πάμε, λοιπόν, για το επόμενο παιχνίδι, αυτό κοιτάζουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr