Κορωπί : Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, ευχαριστεί το Αρκαλοχώρι

Nov 07, 2022

Αναλυτικά :

«Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας

Ο ΓΣ Κορωπίου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Κου Πετράκη Γ. στο παιχνίδι της ομάδας μας στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ´Εθνικής ΑΣΑ Αναγέννηση - ΓΣ Κορωπίου στο Αρκαλοχώρι στις 6/11/22.

Πρωτίστως να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου για την φιλοξενία που μας χάρισε και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε στο Κορωπί.

Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια για την διαιτησία του Κου Σπυρλιδάκη που πραγματικά προσπάθησε μόνος του να κρατήσει ένα ολόκληρο παιχνίδι και να το διαχειριστεί όπως μπορούσε καλύτερα αφού ο συνάδελφος του φάνηκε ακατάλληλος αλλά και ανεπαρκής για την ποιότητα αλλά και την κρισιμότητα του παιχνιδιού

Καταγγέλλουμε το Κο Πετράκη Γ. για το πλήθος των σφυριγμάτων του, αλλά και τον τρόπο που αποφάσιζε να τα δώσει απέναντι στην ομάδα μας.

Το βίντεο θα είναι στη διάθεση των αρμοδίων της ΚΕΔ για να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούμε.

Το ΔΣ του ΓΣ Κορωπίου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr