Παππάς: «Να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας»

Nov 12, 2022

Ο προπονητής του Γ.Σ. Σοφάδων, Σπύρος Παππάς, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά.

 

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για το κυριακάτικο (13/11) παιχνίδι με τον ΑΟ Τρικάλων: «Ξέρουμε ότι ο ΑΟΤ έχει ένα δυνατό σύνολο, ένα μεγάλο ρόστερ, με έμπειρα παιδιά, όπου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς δεν κάνουμε την προετοιμασία μας με τις καλύτερες συνθήκες αυτήν τη στιγμή, έχουμε δύο παιδιά με ιώσεις αυτήν τη βδομάδα και γενικά οι προπονήσεις μας γίνονται με μικρό ρόστερ».

Για τη συνεργασία των Σοφάδων με τον Α.Σ. Καρδίτσας: «Προφανώς και είναι ένα καλό σκεπτικό, το οποίο μέχρι στιγμής βέβαια δε μπορεί αν λειτουργήσει όπως το είχαν σκεφτεί αρχικά οι διοικούντες, γιατί ο ΑΣΚ έχει ένα μικρό ρόστερ, έχει τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να παρευρεθούν κάποια παιδιά απ’ αυτά στις προπονήσεις μας, παρά μόνο στους αγώνες».

 

Για το φετινό όμιλο του Γ.Σ. Σοφάδων: «Είναι μαραθώνιος. Ο πρώτος μας στόχος όπως και όλων των ομάδων, είναι να μη χάσουμε ματς στην έδρα μας και κυρίως από ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με ‘μας. Επειδή δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία στιγμή στο πρωτάθλημα, πρέπει μέχρι το τέλος να έχουμε την απόδοσή μας στο μέγιστο, να έχουμε διάρκεια».

Για τον Νίκο Κακλαμάνο και τον Σεραφείμ Θέο: «Εκτός από μεγάλη εμπειρία, έχουν και ήθος, είναι παιδιά που ξέρουν τι θέλουν μες στο γήπεδο, θα βοηθήσουν τους μικρότερους παίκτες, τον κόουτς. Γενικά έχουμε ένα καλό κλίμα, απλά λόγω των συνθηκών δε μπορούμε να έχουμε πολλά παιδιά στις προπονήσεις. Μέχρι στιγμής «κυλούν» καλά τα πράγματα, θα δούμε… Ελπίζουμε ότι θα επανέλθουν και τα παιδιά που λείπουν και θα πάμε προς το καλύτερο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr