Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Αντί παραίτησης... ανανέωση μέχρι το 2025 ο Χούμπαυλης στον Εθνικό Πειραιά!

Dec 06, 2022

Ο Νάσος Χούμπαυλης υπέβαλλε την παραίτηση του μετά το νικηφόρο ματς με το Ληξούρι, μια παραίτηση η οποία δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση των Πειραιωτών.

 

 

 


Αντ' αυτού, οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι, συζήτησαν με το αποτέλεσμα να είναι η πλήρης εμπιστοσύνη προς το πλευρό του έμπειρου κόουτς και η ανανέωση της συνεργασίας ως το 2025.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα μέλη της επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού συναντήθηκαν σήμερα (05/12) με τον Νάσο Χούμπαυλη. Οι δύο πλευρές είχαν μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης κια αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επέκταση της για δύο ακόμη χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η επιτροπή στηρίζει απόλυτα τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ο έμπειρος τεχνικός, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, θα έχει τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του ροστερ της ομάδας με τη διοίκηση του Εθνικού να είναι στο πλευρό του και να στηρίζει τις αποφάσεις του.

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr