Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Ανακοίνωσαν τον Νίκολιτς τα Trikala Basket

Dec 14, 2022

Aναλυτικά:Την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής από άλλο επίπεδο, ολοκλήρωσαν τα Trikala Basket.
Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Σέρβο αθλητή, Στεφάν Νίκολιτς.
Ο Στεφάν έχει ύψος 1,96μ. και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ. Έχει μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας μάλιστα κατακτήσει και μία φορά το πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Μετρά ένα πέρασμα δύο ετών από την ΑΕΚ την οποία ενίσχυσε τόσο στην Α2, όπου η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, όσο και στην Α1. Επίσης είναι πρωταθλητής Ευρώπης με τις U16 και U21 εθνικές ομάδες της Σερβίας. 
Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στεφάν Νίκολιτς, δηλώσεις έκανε ο γενικός διευθυντής, Τάκης Παπαγεωργίου ο οποίος τόνισε: «Θέλαμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με έναν πολύ δυνατό αθλητή και το καταφέραμε. Αποδείξαμε στην πράξη πως τα χρήματα με τα οποία μας τιμούν και μας βοηθούν οι φίλαθλοί μας και οι χορηγοί μας, πιάνουν τόπο έτσι ώστε τα Trikala Basket να προσφέρουν αγώνες με θέαμα υψηλού επιπέδου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr