Διαγόρας Ρόδου: Επιστροφή Βογιατζή

Jan 16, 2023

Αναλυτικά :

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας μετά τον Nicolas Elame για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης (γεννηθείς το 1986), αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έχει τεράστια θητεία στις εθνικές κατηγορίες, με τελευταία σταθμό του την Καλλιθέα. Ο Γιάννης Βογιατζής έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου, Π.Α.Ο. Δειλινών, Ολυμπιακός Βόλου, Γ.Σ. Σιάτιστας, Πιερικός/ Αρχέλαος, Καλλιθέα και επιστρέφει στην ομάδα μας, στην οποία αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Με τον Διαγόρα, ο Γιάννης Βογιατζής τη διετία 2010-12 έπαιξε στη Β’ Εθνική, ενώ επέστρεψε στην ομάδα το 2015, στην οποία έκανε τη δεύτερη θητεία του. Ο Γιάννης Βογιατζής θα τεθεί στη διάθεσή του Μιχάλη Κουταλιανού και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) με τον Πανιώνιο.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια της τον Γιάννη Βογιατζή εύχεται να είναι πάντα υγιής και να βοηθήσει στο μέγιστο την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr