Γραμματίκας: «Να “χτυπήσουμε” όλα τα υπόλοιπα ματς»

Jan 20, 2023

Ο γκαρντ του Ηλυσιακού (Β’ Εθνική, 1ος όμιλος), Θανάσης Γραμματίκας, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά.

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για το στόχο του Ηλυσιακού: «Ο στόχος είναι καταρχάς ν’ αποφύγουμε τις δύο τελευταίες θέσεις και από ‘κει και πέρα βλέπουμε. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, ξεκινήσαμε με λίγους παίκτες, αλλά σιγά σιγά έχουμε βρει το δρόμο μας. Από ‘δω και πέρα έχουμε ένα βατό πρόγραμμα, ομάδες με τις οποίες ισοβαθμούμε τις έχουμε στην έδρα μας. Αν εξαιρέσουμε τα δύο παιχνίδια με τη Μύκονο και τη Νάξο που ‘ναι εκτός, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να πάμε και να τα “χτυπήσουμε”».

Για την πορεία του στον Ηλυσιακό: «Στον Ηλυσιακό βρίσκομαι απ’ τη Γ’ Εθνική και από ‘κει και πέρα στη Β’. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα, έπαιζα στο παιδικό και το εφηβικό της και μετά από αρκετά χρόνια πορείας σε διάφορες ομάδες είπα να γυρίσω προς τα πίσω και να τελειώσω εδώ».

 

 

Για το ότι είναι συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση: «Καταρχάς, προφανώς είναι τιμή μου που παίζω τόσα χρόνια με τον Αντώνη, που ‘μαι φίλος μαζί του. Είναι ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων, στην προπόνηση με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να βοηθήσει τους πάντες, είναι απόλαυση να ‘χεις στην ομάδα τον Αντώνη. Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ξεκάθαρα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, ο Μίλωνας και η Μύκονος παίζουν πολύ καλά, το ρόστερ τους είναι για μεγαλύτερη κατηγορία. Οι διαφορές ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ μικρές και αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Απ’ τη θέση 4-5 και κάτω γίνεται «μάχη», όλες οι ομάδες θα παλέψουν ν’ αποφύγουν τα play-out. Μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μπορεί ν’ αποφύγει και τα play-out. Θα γίνει μεγάλη «μάχη» και νομίζω ότι θα ‘χει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr