Τσιουμπρής: «Μπορούμε να σωθούμε και χωρίς play-out»

Jan 31, 2023

Η Ένωση Ιλίου επικράτησε (85-79) εκτός έδρας του ΕΦΑΟΖ, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής και ο σέντερ των νικητών, Παναγιώτης Τσιουμπρής, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για το που οφείλεται ο καλός 2ο γύρος που κάνουν: «Η Ένωση Ιλίου κάθε χρόνο κρατάει τον ίδιο «κορμό» και είναι σημαντικό αυτό στην πορεία του πρωταθλήματος. Μπορεί στην αρχή να μην ήμασταν τόσο καλά, αλλά στην πορεία, επειδή έχουμε και πολύ καλό κλίμα σαν ομάδα γιατί είμαστε χρόνια όλοι μαζί, θεωρώ ότι όλο αυτό βγαίνει».

 

Για το φετινό στόχο της Ένωσης Ιλίου: «Εμάς ο στόχος μας είναι για αρχή να μπούμε στα play-out και να σωθούμε, αλλά αν καταφέρουμε να μπούμε στην 6άδα και σωθούμε χωρίς τα play-out θα είναι πολύ καλό για ‘μας».

Για το αν μπορούν να σωθούν χωρίς τα play-out: «Πιστεύω πως ναι. Τώρα έχουμε κάποια παιχνίδια με ομάδες που είναι στα μέτρα μας και αν κάνουμε αυτές τις νίκες που δεν τις κάναμε στον 1ο γύρο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

Για το επερχόμενο (04/02) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό: «Θα ‘ναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε ανέβει τελευταία, παίρνουμε παιχνίδια και στην έδρα μας και ευελπιστούμε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε πολύ καλά».

Για το τι πρέπει να κάνει για να παίξει σε ψηλότερο επίπεδο: «Να δουλέψω μέσα απ’ την προπόνηση και να δουλέψω όσο μπορώ και μόνος μου. Εγώ εργάζομαι τα πρωινά, οπότε ο χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος. Να έχω υγεία, να δουλεύω και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω του χρόνου. Να ‘μαστε υγιείς, να τελειώσει πρώτα η χρονιά, να καταφέρουμε τους στόχους με την ομάδα και μετά βλέπουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr