Λιάπης: «Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρήσει κάθε λάθος μας»

Mar 06, 2021

Τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει ο Κολοσσός στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Μιχάλης Λιάπης, μέσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και στον διεθνή φίλο του Γιάννη Κουζέλογλου.


Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Μετά τη διακοπή και τα προβλήματα που είχαμε με τον κορωνοϊό επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, όπου όλοι ξέρουμε ποια ομάδα είναι.

Εμείς, όμως, κάθε ματς το κοιτάμε σαν να είναι το ίδιο. Δεν κοιτάμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντί μας. Δηλαδή, είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο, παίζουμε το ίδιο. Θέλουμε πάντα τη νίκη.

Παίζουμε στο γήπεδό μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το τρανζίσιον, το οποίο στην έδρα μας νιώθουμε πολύ πιο άνετα όταν παίζουμε έτσι. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα λάθη μας. Θα πρέπει να τα περιορίσουμε, καθώς κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν τα συγχωρεί και περιμένει να τιμωρήσει το κάθε λάθος.

Κλείνοντας και αφού δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω την περασμένη αγωνιστική… Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική για την παρουσία της στα «παράθυρα» και την πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ του 2022. Αλλά, περισσότερο θα ήθελα να συγχαρώ τον καλύτερό μου φίλο, Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr