Τέρνερ: «Αν συνεχίσουμε έτσι στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα»»

Mar 06, 2021

Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην νίκη κόντρα στον Προμηθέα μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η βελτίωση στην άμυνα της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι για να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε και για τη νίκη που πετύχαμε».

Για το με ποιον τρόπο έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ: «Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, μόνο καλά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Το δείξαμε και σήμερα. Το βασικό είναι το πως παίζουμε στην άμυνα».

Για το τι έχει αλλάξει στην άμυνα: «Αυτό που έχουμε παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια στην άμυνα, είναι να έχουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα στον τόπο που αμυνόμαστε. Να μη δίνουμε τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας, να μας κερδίζουν στο ένας με έναν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε αυτό το κομμάτι.

Αν συνεχίσουμε έτσι στην άμυνα και προσεγγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παιχνίδια, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr