Μουράτος: «Να μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Mar 06, 2021

Το Λαύριο κοντράρεται με τον Ιωνικό (07/03) και ο Βασίλης Μουράτος ανέφερε πως αν παραμείνουν πιστοί στο πλάνο θα καταφέρουν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικά, όπως αναφέρει στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Mε την ίδια σοβαρότητα και κρισιμότητα

Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση της Stoiximan basket league μετά από ένα μήνα. Στο διάστημα της διακοπής δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που είχαμε ανάγκη σε όλους τους τομείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Αυτή τη φορά απέναντι μας η ομάδα του Ιωνικού που προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι η νίκη, θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και το παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και κρισιμότητα όπως κάνουμε σε όλα.

Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι μένοντας πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο θα καταφέρουμε να κερδίσουμε!»

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr