Σιδηροηλίας: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Mar 07, 2021

Ο Άρης επικράτησε της Λάρισας και σε μεγάλο βαθμό εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία κι ο Γιάννης Σιδηροηλίας ανέφερε πως η άμυνα έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς, ενώ, σχολίασε την δική του απόδοση και το ντέρμπι με τον Ηρακλή που ακολουθεί.

 

«Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας τελικός για μας. Δουλέψαμε πάρα πολύ και δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Νομίζω πως η άμυνα μάς έδωσε τη νίκη. Εκεί ήταν το πρόβλημα μας στα προηγούμενα ματς και τώρα ήμασταν αποτελεσματικοί και στην επίθεση και στην άμυνα» είπε αρχικά και ανέφερε για την απόδοσή του ο Έλληνας γκαρντ.

«Και πριν με τον Σούλερ και μετά την αποχώρησή του δεν έχει διαφορά. Είμαι έτοιμος δουλεύω καθημερινά για να αρπάξω την κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή τόνισε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, δεν ξεχωρίζουμε κανένα ματς, είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, θα πάμε για να κερδίσουμε».

 

Γιάννης Λέκος

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr