Ρήξη πελματιαίας ο Μαντζούκας, ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι ο Παπαγιάννης

Apr 21, 2021

Λαβωμένος γυρίζει στη βάση του ο Παναθηναϊκός, καθώς, οι Λευτέρης Μαντζούκας κι Γιώργος Παπαγιάννης τραυματίστηκαν  και θα λείψουν για λίγες εβδομάδες.

 

Με προβλήματα επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είδαν τους Γιώργο Παπαγιάννη και Λευτέρη Μαντζούκα να τραυματίζονται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή και με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Ο πρώτος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με τους «πράσινους» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League απέναντι στην ΑΕΚ (28/04, 20:00) στο ΟΑΚΑ.

 

Basket247team.gr

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr