Δ. Γιαννακόπουλος: «Δύσκολο να βλέπω τις φωτογραφίες του Παύλου και Θανάση»

Sep 17, 2021

Δηλώσεις ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Προτού αναφερθώ στο τουρνουά θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ένας από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Πηγαίνοντας στο τουρνουά είναι δύσκολο που περπατάω στους διαδρόμους και βλέπω τις φωτογραφίες του Παύλου και Θανάση. Αυτό είναι το τρίτο τουρνουά που μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε τη μνήμη του. Ευχαριστώ πολύ όλες τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση, ακόμη και τη Μακάμπι, η οποία δεν κατάφερε να έρθει.


Ευχαριστώ λίγο παραπάνω τον φίλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στο άκουσμα της πρόσκλησης δεν κοίταζε ποτέ το πρόγραμμα. Έναν άνθρωπο που χάρη σε εκείνον έγιναν όλα αυτά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα στο ταβάνι του ΟΑΚΑ). Να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Να βγουν τα συμπεράσματά τους. Εύχομαι οι ομάδες να έχουν υγεία και όχι τραυματισμούς. Να γίνουν ωραίοι αγώνες και να νικήσει ο καλύτερος. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αποδέχθηκαν την πρόκληση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr