Μπόγρης: «Να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους, πανηγυράκι το ελληνικό πρωτάθλημα»

May 11, 2022
Ο Γιώργος Μπόγρης σε δηλώσεις του στάθηκε στα προβλήματα που έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας το πρωτάθλημα ως... πανηγυράκι.
 
 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου στην ΕΡΤ:
 
«Να τελειώνει το ελληνικό πρωτάθλημα το πανηγυράκι. Ήρθα σε μία ομάδα που είναι κάτω από τη μέση και είδα και θεωρώ ότι η λίγκα δεν τους σέβεται και ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι ενώ περιμένουν χρήματα από τις χορηγίες και τα πρωταθλήματα αυτά δεν έρχονται και κάποια παιδιά που παίζουν εδώ πέρα έχουν ανάγκη το μηνιάτικό τους. Οπότε δεν μπορώ εγώ επειδή ήρθε με ένα διαφορετικό deal να βγάλω την ουρά μου απέξω.
 
Πρέπει να στηρίξω όλα τα παιδιά και το σωστό είναι να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους. Όταν από τη λίγκα περιμένει μία ομάδα και ένα σωματείο χρήματα και δεν έρχονται ποτέ, ή έρχονται μέρος των χρημάτων δείχνεις ότι δεν σέβεσαι το προϊόν σου, δεν σέβεσαι τους παίκτες, που για μένα το άθλημα αυτό είναι οι παίκτες, οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές, έτσι έμαθα από τα 19 μου όταν δούλεψα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και σηκωνόταν από τη θέση του για να κάτσει ο 15ος παίκτης, η ατάκα του ήταν οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές.
 
 Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε τους παίκτες πρωταγωνιστές, έχουμε όλα τα γύρω, οπότε μακάρι να αλλάξει αυτό και να μπουν σοβαρές βάσεις, να το δούμε σαν προϊόν και όχι σαν αρπαχτή να έρθει ο Ιούνιος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr