Μπαρτζώκας: «Είναι καλύτερα αυτά τα παιχνίδια από τις προπονήσεις»

May 11, 2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως τα παιχνίδια του Ολυμπιακού για την Stoiximan.gr Basket League αποτελούν την ιδανική προετοιμασία ενόψει του Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
 
Για την νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας: «Ήταν ένα "ελεύθερο" παιχνίδι, επιθετικό. Ο Απόλλων είναι καλή επιθετική ομάδα. Είχαμε στόχο να μοιράσουμε τον χρόνο. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε για το πλεονέκτημα. Έρχεται το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο τώρα».
 
Για τα παιχνίδια που αποτελούν προετοιμασία ενόψει του Final Four: «Είναι καλύτερα αυτά τα παιχνίδια από προπονήσεις. Οι προπονήσεις από την Κυριακή θα είναι πιο σημαντικές. Αυτή την ώρα προέχουν τα παιχνίδια»
 
Για την υποστήριξη του κόσμου: «Τους ευχαριστούμε πολύ. Τα παιδιά αξίζουν αυτή την αποδοχή, έκαναν σκληρή δουλειά όλο τον χρόνο. Μετά από καιρό θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε ένα Final Four της Euroleague».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr