Αίτημα και του Άρη για την αλλαγή ώρας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα

May 12, 2022

Μετά το αίτημα του Ηρακλή στον ΕΣΑΚΕ για την αλλαγή ώρας στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τον Απόλλωνα Πάτρας, η ΚΑΕ Άρης προχώρησε και αυτή σε αίτημα προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

 
O Ηρακλής κατέθεσε αίτημα στο ΕΣΑΚΕ για αλλαγή του τζάμπολ στην αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League, που έχει αρχικά οριστεί για τις 20:00, θέλοντας συγκεκριμένα να αγωνιστούν την ίδια ώρα, δηλαδή στις 17:00.
 
Το γεγονός αυτό βρίσκει σύμφωνους τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι με τη σειρά τους μέσω επιστολής στον ΕΣΑΚΕ, αιτήθηκαν η αναμέτρηση να αλλάξει ώρα, για λόγους που πρώτιστα αφορούν στη βαθμολογία και κατά δεύτερον στην ταλαιπωρία που θα υποστεί η ομάδα η οποία θα αναγκαστεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/6).
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr