Κακιούσης: «Τεράστια τα λάθη του Δρακόπουλου στον Ηρακλή, πρέπει να επιστρέψει στον Ερασιτέχνη η ομάδα»

May 17, 2022

Ο Λευτέρης Κακιούσης μίλησε για τα προβλήματα του Ηρακλή που οδήγησαν την ομάδα στην Α2, αλλά και την επόμενη μέρα του συλλόγου.

 

 

Όσα είπε στην ΕΡΤ 3 ο Έλληνας προπονητής και βετεράνος παίκτης των «κυανόλευκων»:

«Ήταν μια πολύ προβληματική και τοξική χρονιά με πολλές εσωτερικές κόντρες μέσα στην οικογένεια του Ηρακλή. Αυτά τα προβλήματα υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό, εδώ και 2-2,5 χρόνια όμως η πανδημία ήταν σαν ένα πάπλωμα που τα κάλυψε.

Όλα τα προβλήματα έδειξαν την συσπείρωση του κόσμου και τη δυναμική του συλλόγου. Ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται στην Α1.

Υπήρχαν λύσεις μέσα στην περίοδο της κρίσης αλλά και αυτό κατέστη αδύνατο από τον μεγαλομέτοχο. Φέτος ο μεγαλομέτοχος έκανε πολλά και τεράστια λάθη, ήρθε σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο του Ηρακλή.

Το αύριο του Ηρακλή είναι χωρίς τον μεγαλομέτοχό του, πρέπει να επιστρέψει η ομάδα στον ΓΣ και υπάρχουν δυνατότητες η ομάδα να πορευτεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr