Κέλι: «Ο Άρης θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου»

May 25, 2022

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζέιμς Κέλι στο προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram για τον Άρη, τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» αλλά και την οικογένειά του.

 

 

Με ένα μήνυμα μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Τζέιμς Κέλι αποχαιρέτησε τον Άρη, λέγοντας τα καλύτερα για τους «κιτρινόμαυρους» μετά την χρονιά που πέρασε στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και την διοίκηση του Άρη που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στη δράση μετά από 1,5 χρόνο που έμεινα εκτός γηπέδων.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Άρη για την αγάπη, την υποστήριξη και το πάθος που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου από την μέρα που πάτησα στην Ελλάδα.

Ο Άρης δεν θα είναι μια ακόμα ομάδα στην καριέρα μου, αλλά ο Άρης θα είναι μέσα στη καρδιά τη δική μου και της οικογένειας μου για πάντα. Σας ευχαριστώ!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr