Μπαρτζώκας: «Όσο δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση»

Dec 05, 2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πίεση που έβαλε ο Παναθηναϊκός, ιδίως στην δεύτερη περίοδο και εξήγησε πως η νίκη κόντρα στους «πράσινους» είχε μεγάλο διακίβευμα.

 

 

 

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης με μεγάλο διακίβευμα. Το θέαμα και η επιθετική συγκομιδη εκλείψανε. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι. Ήταν μια σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα αλλά επειδή έχει πάνω από ένα γύρο ακόμα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

Για το δεύτερο δεκάλεπτο: «Ήμασταν συνέχεια μπροστά με διαφορές 8-10 πόντων, τρέξαμε στο τρανζίσιον, ο Πονίτκα έκλεψε και ο Παναθηναϊκός πήρε 5 πόντους. Πιεστήκαμε είναι η αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Είχαμε 4 χαμένες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο για εμάς. Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Όσο δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr