Ο Παναθηναϊκός έστειλε το μήνυμα αρκεί να συνεχίσει με αυτήν την φιλοσοφία

Dec 05, 2022

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΣΕΦ με 68-66 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Οι πράσινοι ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Στην ουσία είχαμε την μάχη μιας ομάδας τριών μηνών απέναντι σε μια ομάδα τριών ετών. Δεν μου αρέσει όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό να μιλάμε για ηθική νίκη με βάση την απόδοση του αλλά είναι αλήθεια ότι λίγοι περίμεναν να γίνει αυτό που είδαμε σήμερα στο ΣΕΦ.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στην τελευταία περίοδο στα πρώτα πέντε λεπτά. Εκεί οι πράσινοι βρήκαν ανοιχτά τρίποντα αλλά δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν σε κανένα από αυτά. Κατάφεραν να γυρίσουν παιχνίδι έξι πόντων στα πενήντα επτά δευτερόλεπτα και θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη αν ευστοχούσε ο Μπεικον στο φινάλε η βασικά αν Αμερικανός έκανε καλύτερη ενέργεια γιατί θεωρώ ότι το να πατήσει στο τρίποντο και να πετάξει το κορμί μπροστά ουσιαστικά την δικιά του ζωή έκανε δύσκολη μη μπορώντας να βρει ισορροπία.

Ο Παναθηναϊκός έχασε αλλά δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει μια ταυτότητα σαν ομάδα με αρχή την άμυνα αλλά θα πρέπει να βρει περισσότερες λύσεις και αυτοματισμούς.

Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο. Την Πέμπτη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα στο ΟΑΚΑ. Η χρονιά είναι μεγάλη και όπως είπε ο Λι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμοι.

Υ.Γ. Λέει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Ο Μπεικον είναι εκτός κλίματος αγώνα και φαίνεται η απογοήτευση στο πρόσωπο του. Και ο Μπεικον καρφώνει στην επόμενη φάση, βάζει μια απίστευτη καλαθάρα και ευστοχεί και σε τρίποντο τελειώνοντας το ματς με 20 πόντους. Ήταν φανερό ότι είναι εκτός κλίματος.

Y.Γ.2 Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την χειρότερη φουρνιά Ελλήνων παικτών στην σύγχρονη ιστορία του. Κυρίως στο επιθετικό κομμάτι δεν απειλεί πλην του Παπαγιάννη ΚΑΝΕΙΣ!!!

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr