Σφαιρόπουλος: «Είναι απίστευτα συγκινητικό το πως με αντιμετωπίζουν από την πρώτη στιγμή που ήρθα»

Mar 27, 2021

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνικό μέσο κι αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου της Μακάμπι προς το πρόσωπό του, αλλά και στην εποχή του αθλητισμού εν μέσω κορωνοϊού.

 

«Είναι απίστευτα συγκινητικό το πώς με αντιμετωπίζουν από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Απλά αυτό ήταν ξεχωριστό γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι με κόσμο μετά από καιρό» ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός όταν ρωτήθηκε για την αποθέωση που γνώρισε όταν οι φίλαθλοι επέστρεψαν στο γήπεδο στη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ».

«Αρχικά στα γήπεδα έμπαιναν μέχρι 300 άτομα, έγινε 1.000 και τώρα την άλλη εβδομάδα πάμε στις 3.000 για γήπεδο 10.000 θέσεων και 5.000 στα ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Όλοι όμως οι θεατές είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι» είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ.

Όσον αφορά το πώς τα κατάφερε η χώρα που διαμένει, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέφερε: «Το μυστικό είναι ότι μόλις ανακαλύφθηκαν τα πρώτα κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού, αμέσως έκλεισαν και με αυστηρά μέτρα τα σύνορα της χώρας. Ακόμα και εμείς για να ταξιδέψουμε θέλαμε ειδική άδεια και επιτρεπόταν μόνο με πτήση τσάρτερ».

 

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr