Προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ ο Στέφανος Δέδας

Jun 15, 2021

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της Winner League, κατακτώντας τη Βαλκανική λίγκα, αλλά και φτάνοντας στο Final 8 του Basketball Champions League, και ως αποτέλεσμά αυτής της πορείας, ο Έλληνας προπονητής ανακυρηχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Ισραηλ.


“Είναι μεγάλη τιμή που έχω επιλεχθεί ως ο προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ και την Winner League. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους στην Χάποελ Χολόν που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όλη αυτήν την φανταστική σεζόν, στο σταφ και τους παίκτες μου και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξή τους.” θα γράψει στο μήνυμά του στο Twitter ο Στέφανος Δέδας.

Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε και η ομάδα του Στέφανου Δέδα με τη Χολόν να αναφέρει: “Φιναλίστ για προπονητής της χρονιάς στο Champions League, προπονητής της χρονιάς στη Winner League. Ένας απίστευτος χρόνος, Στέφανε Δέδα”

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr