Μασλαρινός: «Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη κλήρωση»

Mar 08, 2021

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Γυναικών σχολίασε τη δύσκολη κλήρωση για το Ευρωμπάσκετ του 2021.

 

Ο Βασίλης Μασλαρινός σχολίασε την πολύ δύσκολη κλήρωση της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2021, λέγοντας πως το περίμεναν. 

«Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Γνωρίζαμε εξαρχής, ότι αφού βρεθήκαμε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, θα είχαμε μπροστά μας μια δύσκολη κλήρωση. Παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στα κορίτσια και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στους αγώνες.

Όσον αφορά στις αντιπάλους μας η Σερβία είναι στις θέσεις των μεταλλίων τα τελευταία χρόνια και αυτό λέει πολλά. Η Ιταλία είναι παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη, έχει κάνει την ανανέωσή της και πλέον διαθέτει αθλήτριες επιπέδου ευρωλίγκα. Το Μαυροβούνιο είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες. Ελπίζω να λυθεί άμεσα και το πρόβλημα με την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα έτσι όλες οι αθλήτριες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Ευρωμπάσκετ», δήλωσε ο Βασίλης Μασλαρινός.

 

Τσουμής στο Basket247: «Όταν εκλεγούμε θα γίνει ένα πραγματικό restart, είναι μεγάλη προσωπικότητα ο Φασούλας και επέλεξε άριστους συνεργάτες»

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr