Πιτίνο: «Θέλω να έχω τον Σπανούλη, θα βάλω το δικό μου στυλ παιχνιδιού στην Εθνική»

May 23, 2021

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι ΑΕΚ και σε δηλώσεις του μίλησε για την Εθνική ομάδα.

 

Ο Αμερικανός κόουτς τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Παίζουμε κόντρα στο ρολόι. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι αγώνες συνεχίζονται. Εδώ είμαι για να δω τους παίκτες της ΑΕΚ κυρίως και θα πρέπει να δω πράγματα.

Δεν ξέρω ποιος θα είναι στην προεπιλογή. Θα ήθελα να τον έχω τον Σπανούλη, το είπα από την πρώτη μέρα. Από την πρώτη φορά που ανέλαβα. Όπως και αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί παίζουν στο εξωτερικό στις λίγκες τους. Θα μελετήσω τους παίκτες από αύριο.

Θα βάλω το δικό μου στυλ παιχνιδιού, κάτι που δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να το κάνω στον Παναθηναϊκό γιατί ερχόμουν στα μέσα των σεζόν. Θέλω να βάλω το δικό μου στυλ παιχνιδιού. Κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να ανταποκριθεί στο στυλ. Είμαι αισιόδοξος για το Προολυμπιακό».

 Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Βasket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr