Φιλικά με Ουγγαρία για την Εθνική Γυναικών

May 26, 2021

H Eθνική Γυναικών συνεχίζει τη προετοιμασία της εν όψει του Ευρωμπάσκετ και σε αυτό το πλαίσιο θα δώσει δύο φιλικά με την Ουγγαρία επί ελληνικού εδάφους.

 

Τον κύκλο των φιλικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί 17-27 Ιουλίου σε Ισπανία και Γαλλία ανοίγει αύριο η Εθνική Γυναικών.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία την Πέμπτη (17/05) και το Σάββατο (29/05) στις 7μ.μ. στο κλειστό του Χολαργού, ενώ την Παρασκευή (28/05) οι δύο ομάδες θα παίξουν και ένα ανεπίσημο φιλικό.

Να σημειωθεί ότι τα φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν σε «φούσκα» όπως επιτάσσει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της FIBA και δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων για την προστασία των αθλητριών.

Η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’Ομιλο που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια και θα έχει αντιπάλους Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία.

 

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr